Wilson

Wilson golf logo

Wilson golfklubbor är utan tvekan några av världens absolut bästa, kanske just för att Wilson valt att nischa sig till bl.a golf som sport. Wilson är även kända för att tillverka professionell tennisutrustning men de är allra störst när det gäller golfutrustning. Wilson har varit hjärtat av idrottshistoria i nästan ett sekel, inget annat företag har varit så inflytelserik och intimt involverade i att forma golf som Wilson. Som upphovsman till banbrytande teknik, har Wilson producerat legendariska klassiker och fått en världsomfattande legitimitet i varje golfturnering. Uppbackad av generationer av golfare, är Wilson den sanna amerikanska ikonen i världen när det gäller golfutrustning.

Wilson golfklubborWilson är världens ledande tillverkare av golfutrustning samt utrustning för mängder av andra bollsporter. Med utrustning och golfklubbor från Wilson kan du vara säker på att du får den senaste tekniken och den absolut högsta kvaliteten på marknaden. Om du planerar på att spela golf i många år så gör du rätt i att välja Wilson golfklubbor.

Vi rekommenderar att du beställer Wilson golfklubbor hos Sportamore.se eller Nordica golf.