Wedgar

Wedgar köper du fördelaktigt på nätet för att få de bästa klubborna till lägsta pris. Gå till någon av de butiker vi rekommenderar för att se alla wedgar som du kan beställa direkt på nätet.

wedgarVad är wedgar?

Wedgar är dina räddare i nöden som t.ex tar du ur en sandbunker eller annan jobbig terräng där du lyckats hamna. Dessa klubbor har i regel en ganska aggresiv vinkel och ett speciellt utformat klubbhuvud som gör att du kan slå rakt genom sanden, komma under bollen och få upp den i en hög bana ut på gräset. Om du hamnar i en sandbunker utan wedgar så kommer du få väldigt svårt att ta dig ur, speciellt om du inte är en erfaren golfare. Vi rekommenderar därför att du införskaffar wedgar för att få de bästa förutsättningarna att spela bra golf. Besök nätbutikerna som vi rekommenderar för att köpa wedgar från bra och kända varumärken till bästa pris.