Järnklubbor

Ett set med järnklubbor är ett måste för den riktiga golfaren. Här hittar du järnklubbor från kända märken och butiker som tusentals andra Svenska golfare använder.

järnklubborVarför järnklubbor?

Järnklubbor är kanske den enklaste sortens golfklubba som du kan spela med och den används flitigt över hela golfbanan. Man kan och bör köpa ett helt set med järnklubbor då dessa har olika egenskaper som krävs i olika situationer. Ett järnset består normalt av 7 golfklubbor som alla har olika klubbhuvuden. Dessa järnklubbor är numrerade för att du ska hålla koll på vilken järnklubba du ska välja i olika situationer. En järn 4 slår ganska långt medan en järn 7 har en annan vinkel och inte slår lika långt men däremot högre.

Om du planerar att skaffa golfklubbor för att spela på riktiga golfbanor så är ett set med järnklubbor ett måste. Besök någon av de butiker vi rekommenderar för att se alla set med järnklubbor som finns tillgängliga på nätet. Du kommer garanterat att kunna göra ett klipp!