Drivers

Drivers finns i en mängder storlekar, former och märken. Nedan ser du ett urval av drivers i hög kvalitet från kända varumärken som håller i många år framöver. Klicka dig vidare till butikerna för att beställa.

Drivers –  Ditt slagskepp i golfbagen

DriversEn driver är kanske den viktigaste klubban som också kan vara den svåraste att slå med. Av denna anledning läggs mycket resurser på att utveckla drivers, just för att du ska kunna slå så långt det bara går samtidigt som du ska kunna hålla en hög precision och få bollen i den riktning du vill ha den. Drivers finns i en mängd storlekar och former samt med olika vinklar på klubbhuvudet. Vissa drivers är jättestora medan andra är något mindre, vissa har en snäv vinkel på klubbhuvudet medan andra är näst intill plana mot bollen. Det finns förstås en anledning med allt detta och det är viktigt att du väljer rätt driver om du är nybörjare.

Drivers för nybörjare

Ju större vinkel du har på din driver ju lättare är det att få en bra träff och få upp golfbollen i en hög bana, detta pga att det blir lättare att få klubbhuvudet att träffa under bollen, i stället för att ”toppa” den och se bollen studsa iväg endast några meter. En driver med liten vinkel kräver en skickligare golfspelare och en säker swing som träffar exakt på rätt ställe. I dessa fall är en mer plan driver att föredra då det skapas en högre energi vid bollträffen. Om du är nybörjare så ska du välja en driver med hög vinkel, annars kan du ta dig vatten över huvudet. Du hittar riktigt bra och prisvärda drivers ovan från de nätbutiker som vi rekommenderar. Klicka på någon av alla drivers och läs mer samt beställ direkt i butik för smidig leverans.