Cleveland

Cleveland golfklubbor logga

Cleveland Golfklubbor är kända för att vara i framkant när det gäller innovation, att hjälpa golfare på alla nivåer med att ha roligare och att slå bollen längre, rakare och närmare hål. Cleveland golf har satt takten när det gäller att producera innovativa och effektiva drivers såsom 460cc driver – Launcher 460, 2003 – och den geometriskt formade klubban – HiBore, 2006.

Cleveland golfklubborUnder 2013 har Cleveland Golf åtagit sig att tillhandahålla Tour-beprövad, premium utrustning till passionerade golfare till mycket rimliga priser. Företaget fortsätter att ha en stark närvaro på professionella turnéer över hela världen, med sin personal som omfattar stora mästare som Keegan Bradley, Graeme McDowell, David Toms och Vijay Singh.

Med Cleveland golfklubbor får du garanterat utrustning som kommer leverera enormt goda resultat, både som nybörjare och proffs.

Beställ Cleveland golfklubbor på nätet hos Sportamore >>