Acer

Acer logga

Acer golfklubbor är några av de mest avancerade och mest utvecklade på marknaden. All utristning som Acer tillverkar är minutiöst tillverkade av precisionsinstrument och som sedan rigoröst kvalitets-kontrolleras för att säkerställa de mest innovativa och förlåtande golfklubbor du någonsin provat. Med Acers teknologi kommer du att få mer glädje av spelet och slå bollen med maximal längd och utmärkt precision.

Acer golfklubborAcer har ett omfattande sortiment av golfklubbor. Till exempel Acer XDS React Driver med sin extrema förlåtelse och  Acer XK Irons som utmärktes till ”Mest prisvärda golfklubba” av Golf Digest Magazine. Lägg därtill Acer XF Leggera Titanium Driver som utmärktes till ”Bra köp” av Golf Tips Magazine.

Acer golfklubbor är ledande i branschen med fantastisk design som förbättrar ditt spel och som levererar en seriös prestanda och gör det riktigt kul för alla golfare.

Beställ Acer golfklubbor idag från NordicaGolf.se >>